About Me

My photo
Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
Ur welcoming to my blog my friend..saya 'aka' umie..dan liey adalah nama somi saya yang tercenta..jdlah 'umieliey'..hehe..so ini belog menceritekan kesah kami sekeluarga..suka duka kami dan bermacam2 lagik lah...kepade kengkawan sume selamat membace lah coretan saya ini...enjoice..!

Friday, May 31, 2013

Class vs Kenduri..

Assalamualaikum sume..:-)
 
Hurmmm..ni lah akibatnyer kalau dah tua2 gini masih lagi lom abes study...adooiiyaiii...nak attend class cukup2 maleh dibuatnyer...ape leh wat kann3...kenelah jugak pegi class..yerlah dpt subjek yg agak2 complicated plak tuhhh...xke naye kalau tak pegi kang....apo nak dijawab ehh time pekso nanti kan???
 
So..gamaknyer hari ahad nih kenelah saya ke class..:-(....boleh plak sedey2 kan??
tak baikk tau umi..oklah..kite gurau2 jerk okehh..
Mr. hubby lak xde minggu nih..sabtu ahad kene kerja..ade escort katenye..xpela bang..kerja leklok..
 
so nampaknyer mak sedare dak ammar lah yang kene tolong jagakan si kenit tuh...ala 2 jam jek kott..kuikuikui... ammar ikot maklang die gi jenjalan kat shopping mall sebelah sekolah mamanye..xdehal lah kot..hehehehe...:)
kalau bawak die pegi main menan & makan2..ok jerk die tuh..hahahaha
okehhh ika..ko jaga dak ammar leklok ehhh..
 
Actually..sok saya ader 2 kenduri kawen yang kene attend...;-)
hope dapat pegi kedua - dua kenduri tuh..kalau idak..gamaknyer 1 kenduri jelah yg i pegi.. and kalau tak..dua2 tak pergi..:-D
bukan aper..bile pegi memane tanpe Mr. hubby nih..saya xretilah...rase macam tak lengkap taw :-(
 
tuh pasal, kalau sabtu ahad tuh dok rumah dengan ammar..memang kteorang dok terperap lah...tak keluar mane2 pong..sbb Mr. hubby tak aderr..xsyiokk..
ermmmhh....konon2 isteri mithali ler teww..hew hew hew...(ehh..mithali tawww!!..korang mane tauu,,hikihikhik)..
nasib jugak ammar is a good son for mama ehh..tapi kadang2 tuh bising gak die..
boring katenye asek dok kat rumah jerkkk..budak2 kann..hahaha..
 
 
oklah..saya stop sini dulu yeahh..next time saya story mory lagikk..
kalau rajin sabtu nih ingat nak masak nasi minyak & daging masak hitam pulakk..
kalau i RAJIN lahhhhh...
okehh..c u..tatata..
 
...^____^..
 


3 comments:

  1. Oit, bila nyo nak buat open house....
    Update la citer raya pulok...
    HEhhehe..

    ReplyDelete
  2. hehehe..lame dh xupdate kak..maleh naa..
    insya Allah..klu jd nti umi gtau lar bler..
    akak lak bler nk wat open hause nyer?

    ReplyDelete
  3. blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete